nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

El Pi: «El PP ha de tenir clar amb qui ha pactat i que és el que vol aquesta gent. Els mallorquins feim nosa a ca nostra»

Isaac Buj - Europa Press

El Pi-Proposta per les Illes Balears dona suport a les partides i subvencions que el Consell de Mallorca ha donat a entitats que divulguen i ajuden a ensenyar i conèixer el català, ja que l’equip de Govern PP-VOX ha votat per separat i els partits de l’oposició, entre ells El Pi, han salvat aquestes subvencions. «El Partit Popular ha de tenir clar amb qui ha pactat i que és el que vol realment aquesta gent. Vox només vol passar per damunt la nostra llengua i cultura. Pareix que els mallorquins feim nosa a ca nostra», assegura el portaveu Antoni Salas.

«Ens preocupa veure que hi hagi un retrocés en la llengua i la cultura de la nostra terra. Per això hem votat a favor de les propostes de subvenció a Joves de Mallorca per la Llengua i a l’Obra Cultural Balear, tot i que pensam que la quantitat és baixa devora d’altres associacions», apunten. A més, El Pi també ha votat a favor d’una ajuda a l’Arxiu de Sant Bernat del Secar de la Real. «El conjunt de totes aquestes mesures ha de ser mostrar el compromís del Consell de Mallorca i la societat mallorquina en què la nostra llengua desapareiquii, no deixem de ser qui som i no perdem aquesta essència que dia a dia pareix que va desapareixent», insisteix el conseller.

«Els pactes els carrega el diable», ha assegurat Salas en referència que hagi estat l’oposició qui hagi salvat aquestes subvencions. «Has de saber amb qui et colgues perquè si ets una persona moderada, que estàs a favor de la llengua, la cultura i les tradicions d’aquí és impossible haver pactat amb VOX», assenyala. «És natural que nosaltres votem en conseqüència i coherència amb el que pensam. És el PP qui té un problema amb els seus socis», ha sentenciat el portaveu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa 11 dies
Qui no vol català, que no vengui per les illes. NO SERÀ MAI BEN REBUT.
Valoració:6menosmas
Per Mascaró de Son Llodrà, fa 11 dies
Evidentment els mallorquins no feim nosa a ca nostra.

Solament cal tenir molt clar que son el PP-vox, un partit sucursalista xovinista espanyol fundat l'any 1976 per 7 ex-ministres de franco. Ara, és evident, l'escissió pròpia és imprescindible per a que sumin, però, l'origen del PP-vox ja ha denotat des l'any 1976 devers on van, solament cal obrir els ulls i adonar-se'n... encara que sigui amb un retard de més de quaranta anys.
Més val tard que mai.

El PP no té cap "problema", el problema el tenen ara tots els qui han considerat durant dècades, "moderat" un partit extremista i "predemocràtic" com ho és el PP. Vox no son "socis" del PP, en son col·legues. O també cal recordar-vos el primer lema del PP ? ( A l'origen AP) : "Espana lo único importante".

Despertam-nos !
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente